Benieuwd met welk bouwbedrijf u samen werkt ?

Wij zijn net als u een kmo en dat heeft zo zijn voordelen

In 2013 is BC-Construct opgericht door Bart en Cindy. Beiden hadden reeds jaren ervaring in industriebouw en staalconstructies.  Bij BC-Construct hebben we niet de ambitie om de grootste speler op de markt te worden. Ons bouwbedrijf is gespecialiseerd in nieuwbouw en renovatieprojecten voor professionele klanten.  Dat we zelf een kmo zijn, is net onze interessantste troef. Vanuit onze eigen ervaringen begrijpen we namelijk perfect wat ondernemers bezig houdt en hoe een flexibele service het verschil maakt.

Waarom voor BC-Construct als bouwbedrijf nieuwbouw en renovatie kiezen?

  • Elk project is uniek en we stemmen onze service altijd volledig op uw wensen af.
  • U beslist zelf welke taken u uitbesteedt en of u met eigen partners of onze leveranciers wil samenwerken. Ook qua materiaalkeuze bent u volledig vrij.
  • Als het vlotter, beter, goedkoper kan, zullen we daarvoor zeker suggesties formuleren. Wij denken liefst proactief met u mee om uw belangen optimaal te verdedigen.
  • Wij hebben een sterke voorkeur voor duidelijke taal, eerlijke feedback en persoonlijk contact.
  • Een flexibele service staat altijd voorop, ook buiten de kantooruren als het moet.
  • Afgesproken deadlines en budgetten staan niet ter discussie. Afspraak is afspraak.
  • We voorzien 1 contactpersoon die uw project opvolgt. Zo kunnen we altijd kort op de bal spelen.
  • Wij zijn problem solvers en houden niet van losse eindjes. Een piekfijne afwerking is verzekerd.
  • Dankzij gedetailleerde en transparante offertes en facturen komt u niet voor verrassingen te staan.
  • Alles is bespreekbaar, maar we durven ook neen zeggen. Voor elke opdracht die we aanvaarden garanderen we immers 110% inzet, vertrouwen en kwaliteit.

Contactpersonen

Cindy Verstraete
Cindy VerstraeteZaakvoerster
T 09 277 81 50
M 0474 380 552
cindy@bc-construct.com
Bart De Rijbel
Bart De RijbelZaakvoerder
T 09 277 81 51
M 0471 750 711
bart@bc-construct.com

Eigen Team

Ons ervaren en hoogopgeleid eigen team staat in voor de bouwadministratie, bouw- en optimalisatieadviezen, kostprijs berekening en werfcoördinatie. Voor deze zaken kan u op de ervaring, expertise en het enthousiasme van zaakvoerders Cindy en Bart en hun enthousiaste medewerkers rekenen.

 

Onderaannemers

Voor de uitvoering van de bouwwerkzaamheden doen we beroep op een netwerk van ervaren stielmannen en onderaannemers. Zij genieten stuk voor stuk een onberispelijke reputatie in hun sector en hebben hun kunnen al meermaals aan ons bewezen tijdens voorgaande samenwerkingen. We kiezen er bewust voor om zo veel mogelijk met betrouwbare vaste partners te werken omdat dit de communicatie op de werf aanzienlijk vergemakkelijkt.

Specialisten

We hebben ook architecten, EPB-adviseurs en heel wat andere specialisten met wie we regelmatig samenwerken, maar de keuze is aan u. Zowel wat partners als materialen betreft, heeft u bij ons bouwbedrijf steeds volledige inspraak.

EVEN PERSOONLIJK KENNISMAKEN?


Dat we heel sterk zijn in duidelijke communicatie kan u zelf uittesten.
Gewoon even contact opnemen en een vrijblijvende afspraak inplannen volstaat om te ontdekken wie we zijn, hoe we werken en welke meerwaarde we u kunnen bieden.